Cathy L-Glutathione Magic Cream. Produk nak putih putihhhh!

Assalamualaikum!

l

 

Cathy L-Glutathione Magic Cream

korang ada pernah dengar tak tentang produk ni? saya memula tak pernah dengar pun tapi lepas adik saya cakap dia ada beli. so lepas tu terus lasaya gugel.

rupanya banyak dah orang guna produk ni huhuhu ke saya je yang tak amik tahu tentang perkembangan produk kecantikan ni? heeeeheeee

017

3372466_20130101023833

paham ke idok ni? kalau tanya saya mesti lah saya pahammmm … kalau translate lahh. agagagaga

sumber dari gugel

katanya produk ni adalah Best Seller In Asia!!! 

dan pembuatanya adalah dari Korea tapi pengilangnya adalah dari Thailand. kalau produk pembuatan dari Korea ni adalah best sebab banyak memggunakan bahan bahan organik. hikss

Cathy L-Glutathione Magic Cream  ni adalah produk pemutihan. produk ni best sebab mempunyai SPF 130! Hohhh tinggi tuuuu. patutnya saya bawak produk ni masa pergi bercuti dekat pulau perhentian dulu. kalau bawak takde lah saya hitam macam sekarang ni. uwwwuuu

dan semestinya produk ni adalah WATERPROOF. So tak perlu risau kalau terkena air ke apa. :D

lepas pakai ni kulit korang akan jadi lembut dan putih dan glowingg macam bersinar sinar gtuu.kesannya adalah secepat mungkin. dia macam krim la, so korang apply tu terus dia absorb dengan kulit dan jadikan kulit kita putih serta merta. sila lah percaya. nanti tengok gambar ok. :lol:

Ingredients

Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

-menggunakan bahan bahan natural seperti Gluta, milk and vitamin c yang boleh IN kata orang hehehe untuk semua jenis kulittt hehehehe

-memberi effect 3x pemutihan untuk sapuan yang pertama. maksudnya if korang dah sapu dekat mana mana bahagian, kuit korang akan terus putih

-produk ni paling laku dekat Korea *of course la kan* , Jepun dengan China. Katanya halal dan ada dijual dekat Brunei, Indonesia dengan Singapore!

Cara nak guna pun senang je wehhh. simple. applykan takpun sapuuu je dekat mana mana bahagian badan yang korang rasa hitam tu. kiranya macam sun protection gituuuu. elok juga untuk menghilangkan parut jerawat, jerawat dengan black / white heads!

l2

tengok dekat tangan adik saya. dia guna dan dia rasa produk ni bagus. banyak beza kan.

kalau tengok dekat image gugel lagi putih melampau ok. maybe tu berkali kali sapuan kan. hehehhee.

if sesapa nak beli adik saya ada jual tiub kecik je. yelahh korang try dulu dengan kecik, tak la membazir je nanti kalau beli yang besar kan. buatnya tak serasi tak sesuai kan naya jugak kalau beli besar ni. membazirr sungguh. so kalau nak try dan rasa ok baru beli yang besar.

1 tiub RM20 dia jual. yang kecik. tak termasuk dengan pos tau 8)

kalau nak beli borong pun bolehh dan ofkoss reganya mesti la jadi murahh. takkan nak harga sama kan. hehehehe tu boleh berurusan dengan adik saya thru facebook. takpun nanti komen dekat sini je. nanti saya akan arrange lah macam mana mana. hehehehe

FACEBOOK – SURAYA MOHAMAD