Baju kurung PEPLUM yang IN di tahun 2012!

Assalamualaikum!

Heeeee dah lama saya tak update blog. Rinduuu dengan blog ni tak menahan dahh hehehe =P

Baju kurung peplum memang tengah in dan tengah hot sekarang. Saya pun hari tu masa survey2 baju apa yang nak di buat untuk raya haji ni, tetiba ternampak baju jenis peplum dan terus jatuh cinta ok!

Memang cantik!

Baju kurung peplum ni adalah baju kurung kedah yang dimodenkan. Kalau jenis kurus dan tinggi memang sesuai sangat dengan baju jenis ni.

Kredit untuk owner gambar. Saya hanya cari dalam google sahaja!

Cantikk kan?!

Saya berkenan jenis gambar no 2 di atas tu. Kalau saya saya just tunjuk gambar dan suruh tukang jahit dekat kampung buatkan je lah. Hehehe

Memandangkan raya haji pun dah nak dekat, tak pasti sempat siap ke tak. If korang nak beli ready made, banyak je blog blog yang jual baju peplum ni. Hiksss

Sediakan ongkosss sahaja. Heheheh

zp8497586rq