Aplikasi VIBER untuk pengguna BLACKBERRY

Assalamualaikum!

Sebelum ni, hanya pengguna Iphone dan pengguna Android dapat menggunakan aplikasi Viber ni. Eh sebelum tu tahu tak apa itu aplikasi Viber ni?

Viber is an application for iPhone®, Android™, Windows Phone and Blackberry phones that lets you make free phone calls to anyone that also has the application installed.

When you use Viber, calls and text messages to any other Viber user are free, and the sound quality is much better than a regular call. You can call or text any Viber user, anywhere in the world, for free. All Viber features are 100% FREE and do not require any additional “in application” purchase.

  • Free international calls and text messages to other Viber users using 3G or Wi-Fi.

  • Uses your existing contact list – see which of your phone contacts are already on Viber and call them for free.
  • Go ahead and call. It’s free* and it works great!

Berita baik bagi pengguna blackberry macam saya ni haa .. sekarang aplikasi viber dah ada di dalam app world dan boleh di downloadkan. Yayyy!

Korang hanya perlu downloadkan aplikasi ni di dalam blackberry app world. Saya dah download dan dah guna pun. :D

Dah dapat ni, terus msg dengan mak saya.Tihihihihihi Cuma untuk call, masih tak dapat digunakan berbeza dengan iphone dan android yang boleh call terus.

Masa saya nak try call, ada status macam ni ” This is a Beta version. We’re working very hard on bringing calls to Blackberry soon.” Dengan itu, call free masih tak dapat lagi hanya msg je boleh.

Apa – apa pun, korang pengguna blackberry ni sila lah download sekarang!